Kadrajda Can Dostlar sene sonu fotoğraf sergimize davetlisiniz!

22 Aralık Çarşamba günü açılışını yapacağımız, Kadrajda Can Dostlar sene sonu fotoğraf sergimize davetlisiniz.

2021 Ekim ayından itibaren çalışmalarını yürüttüğümüz fotoğraf etkinliğinde emeği geçen; fotoğrafları ile katkı veren tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerinize teşekkür ederiz.

Sergimiz şuanki okul binamız Halitpaşa İlkokulu kütüphanesinde yarın saat 10'dan itibaren görülebilir. Pandemi tedbirleri kapsamında sergi alanında en fazla 5 öğrencimizin bulunması uygun olacaktır.

Sergimiz 31 Aralık'a kadar açık kalacak olup, sergi sonrasında tüm fotoğrafların baskıları eser sahibi öğrencilerimize hediye edilecektir. Bu süreçte kitap hediyesine hak kazanan öğrencilerimize ayrıca duyuru yapılıp, ödülleri kendilerine teslim edilecektir.

Bir sonraki fotoğraf etkinliklerimizde görüşmek üzere!

Yayın: 21.12.2021 - Güncelleme: 21.12.2021 18:23 - Görüntülenme: 292