Akademik Alan

Haz

Bigep 3 Yanlış 1 Doğrumu Nereye Götürüyorsun projemizin Haziran ayı sene sonu faaliyetleri çerçevesinde gölge oyunu gösterimizi sunduk. Karagöz karakterimiz 5/A sınıfımızdan Ecrim Nur ATEŞLER ve Hacivat karakterimize can veren 5/A sınıfı öğrencimiz Mina Kumsal SARICA'YA sunumları ve emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Keyifli seyirler...

Bigep - Yazarlar Kulübü Mayıs Öğrenci Çalışmalarımız ve Ayın Yazarı

Bigep – Portfolyo e-Dergi Projemiz Mayıs Ayı 9. Sayımız

May

Bigep - Tarihimi Öğreniyorum Projesi Mayıs Ayı Öğrenci Çalışmalarımız ve Panomuz

May

09.05.2023 Salı günü gerçekleştirilen 5. 6. 7. ve 8. Sınıflar BİGEP  İl İzleme ve Değerlendirme Sınavı Sonuçlarımız:

May

Bigep Yazarlar Kulübü projemiz kapsamında konu/tema sınırlaması olmadan öğrencilerimizden gelen yazılarımızı e-dergimize ekliyoruz. Nisan ayı öğrencilerimizden gelen yazılar arasından Türkçe öğretmenlerimizce yapılan seçimde ayın yazarlarımız belirlenmiş olup yazılarıyla projemize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yazarlar Kulübü Nisan Ayı Yazarımız:

1.
Mina Kumsal SARICA - 5/A

May

Bigep – Portfolyo e-Dergi Projemiz Nisan Ayı 8. Sayı Kapsamı:

1. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Bilgilendirme Afişlerimiz

2. 3 Yanlış 1 Doğrumu Nereye Götürüyorsun Projesi Karagöz & Hacivat Gölge Oyunu Metin Yazma Canlandırma Yarışması Afişimiz

3. LGS Benden Korksun İngilizce Projemizin Sosyal Medya Bağlantıları

4. Akıl ve Zekâ Oyunları Erdek İlçe Finallerinde Dereceye Giren Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

5. Geleneksel Çocuk Oyunları Kaleli Yakan Top Okul Şampiyonumuz 5/B Sınıfımız Oldu

6. Balıkesir Okullar arası Küçükler-Yıldızlar Atletizm İl Müsabakalarında Elde Ettiğimiz Dereceler

7. Atletizm Takımımız Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şafak TURAN’ı makamında ziyaret etti.

8. Yerel Basında Biz: Erdek Doğuş Gazetesi “18 Eylül Ortaokulu Bölge Şampiyonasına Katılacak.”

9. 5. Bigep Deneme Sınavında Dereceye Giren Öğrencilerimizin Başarı Belgeleri Takdim Edildi

10. 8/A Sınıfı Öğrencimiz Egehan ALİCEM’İN 3D Yazıcı Baskı Çalışmaları

11. Akıl ve Zekâ Oyunları Erdek İlçe Finallerinde Dereceye Giren Öğrencilerimiz Madalyalarını Aldı

12. Kitap Benim Gerçek Dostum Okuma Yarışması Ödül Törenimiz

13. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşku ve Gururla Kutladık

14. Bilişim ve Araştırma Kulübü Öğrencilerimizin Web Geliştirme Çalışmaları

15. Yazarlar Kulübü Projemizde Ayın Yazarları Türkçe Öğretmenlerimizce Belirlendi

16. Yazarlar Kulübü Projemiz Ayın Yazarı Olan Öğrencimiz: 5/A Sınıfımızdan Mina Kumsal SARICA’NIN Yazısı

17. Geleneksel Çocuk Oyunları Kaleli Yakan Erdek İlçe Turnuvasına 5/B Sınıfımız İle Katıldık

18. 2022 – 2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Devam Eden BİGEP Projelerimiz

19. Öğrenci Serbest Zamanlarını Değerlendirme Çizelgesi

Bigep - Danışman Öğretmenlik Projemiz Güncel Öğrenci-Öğretmen Eşleşmelerimiz

05.04.2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen 7. ve 8. Sınıflar İl İzleme ve Değerlendirme Sınavı Sonuçlarımız

Bigep - Tarihimi Öğreniyorum Projesi Nisan Ayı Öğrenci Çalışmalarımız ve Panomuz

BİGEP - Kitap Benim Gerçek Dostum Projemiz çerçevesinde düzenlediğimiz Veli&Öğrenci okuma yarışmamızın ödül törenini gerçekleştirdik. Bu çerçevede derece elde eden veli ve öğrencilerimize başarı belgeleri verildi, yarışmamıza katılım gösteren tüm velilerimize de katılım belgeleri takdim edildi. Yarışmaya katılım gösteren tüm velilerimize ve öğrencilerimize; emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Derece elde eden veli ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

BİGEP - Kitap Benim Gerçek Dostum Projemiz Okuma Yarışması Sonuçlarımız

3 Yanlış 1 Doğrumu Nereye Götürüyorsun Projemizin Nisan-Mayıs / Yıl Sonu etkinlikleri çerçevesinde; geleneksel gösteri sanatlarımızdan, UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası listesinde yer alan "Karagöz & Hacivat" gölge oyunumuz için metin yazıyoruz. Sahnelenmeye değer eserler Türkçe öğretmenlerimiz tarafından belirlenecektir. Seçilen eserler öğrencilerimiz arasından seçeceğimiz Karagöz &Hacivat karakterlerince sahnelenip canlandırılacaktır. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Bigep – Portfolyo e-Dergi Projemiz Mart Ayı 7. Sayı Kapsamı:

1.        Yazarlar Kulübü Projemizde Mart Ayı Yazarımız Belirlendi

2.        Özlü Söz Yarışması Birincimiz 5/A Mina Kumsal SARICA

3.        MEB Deprem Sonrası Psikososyal Destek Eylem Planı Sınıf İçi Modül Uygulamalarımız

4.        LGS Benden Korksun İngilizce Projemizin Sosyal Medya Bağlantıları

5.        1-7 Mart Yeşilay Haftası Kutlama Programımız

6.        8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamamız

7.        14 Mart Pi Günü ve Matematik Haftası Etkinliklerimiz

8.        6. Sınıflarımız Türkçe Dersinde Kukla Gösterisi Sundu

9.        18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

10.     4. Bigep Deneme Sınavında Dereceye Giren Öğrencilerimizin Başarı Belgeleri Takdim Edildi

11.     18 Mart Çanakkale Geçilmez Konulu İlçe Resim/Şiir Yarışmalarında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

12.     Akıl ve Zekâ Oyunları Erdek İlçe Finallerinde Dereceye Giren Öğrencilerimiz Madalyalarını Aldı

13.     Kitap Benim Gerçek Dostum Projemizde Veli & Öğrenci Sınavlarımızı Uyguladık

14.     2022 – 2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Devam Eden BİGEP Projelerimiz

15.     Öğrenci Serbest Zamanlarını Değerlendirme Çizelgesi

Bigep 3 Yanlış 1 Doğrumu Nereye Götürüyorsun Projemiz Mart ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz özlü söz yarışması sonuçlarımız ve özlü sözlerimiz.