23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102.yıl Dönümünü 18 Eylül İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenlerle çoşku ile kutladık.

Rehberlik Servisimizce; Rehberlik e-Dergi projemizin Nisan sayına özel olarak hazırlanan Akran Zorbalığı konusunda farkındalık çalışmalarımız.

Mrt

Akıl ve Zeka oyunları Erdek ilçe finallerinde dereceye giren öğrencilerimize, Erdek kaymakamımız sn. Abdullah Atakan ATASOY tarafından ödülleri takdim edildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. Yıl Dönümü Kapsamında Gerçekleştirdiğimiz Programımız.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nün 101. Yılı çerçevesinde Erdek Anadolu Lisesi'nde okulumuzca hazırlanan tiyatral sunumumuzu gerçekleştirdik.

Okul müdürümüz Sn. Cumhur DURU tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklâl Marşı'nın kabulü konulu tiyatral sunum gerçekleştirildi. Akabinde ilçemiz çapında düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere; ilçemiz kaymakamı Sn. Abdullah Atakan ATASOY, Erdek Deniz Üs Ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan ENGEREK ve Erdek Belediye Başkanı Sn. Burhan KARIŞIK tarafından ödülleri takdim edilerek program sonlandırıldı.

Mrt

21 Şubat tarihinde gerçekleştirilen BİGEP deneme sınavı kapsamında; dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

2022 Afet Tatbikat Yılı, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında
yurt genelindeki tüm resmî ve özel okullarla eş zamanlı olarak; 04.03.2022 saat 11.30'da
gerçekleştirdiğimiz "Tahliye Tatbikatı" ve Sivil Savunma Kulübümüzce hazırlanan programımızdan fotoğraflar.

YEŞİLAY: Ortaokul Düzeyi İçin TBM Tütün Bağımlılığı Eğitimi Materyalleri

Çocuklarımızın internet ortamında cinsel istismarı büyük bir problem olarak karşımıza çıkmaktadır. Küresel bir sorun olan söz konusu suçla mücadeleyi sağlayacak tedbirlerin uluslararası işbirliği çerçevesinde alınması önem taşımaktadır. Uluslararası işbirliğinin artmasıyla internet üzerinden çocuk istismarına karşı yürütülen mücadele daha da etkin hale gelecektir. Bu amaçla, ülkemizin de içinde yer aldığı 54 devletin katılımıyla oluşturulan "Çocukların İnternet Ortamında Cinsel İstismarına Karşı Küresel İttifak" kapsamında birlikte mücadele etme kararı alınmıştır.

7 - A sınıfı öğrencimiz Leyla YİRİK,
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı konusunda farkındalık sağlayacak bir çalışma gerçekleştirdi.
Aralık ayı e - dergimizde ve bilişim sınıfı panolarımızda yer alan çalışma için öğrencimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

BİGEP Projesi Akademik Alan Kapsamında Hazırldağımız Rehberlik e-Dergimiz: Ekim 2021 1. Sayımız

eTwinning Geri Dönsün Tasarım Olsun Projesi Sanal Sergisi

eTwinning Geri Dönsün Tasarım Olsun Projesi Balıkesir Yerel Basınından Haberler