23 Nisan Çocuk Şenliğimize tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Katılım serbest kıyafetlerimizle sağlanacaktır.

Yer: 18 Eylül Ortaokulu Bahçesi
Tarih: 25/04/2024 - Perşembe

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuva Kuralları

Ekm

18 Eylül Ortaokulu Okul Aile Birliği ve gönüllü velilerimizin katkılarıyla düzenlenecek olan kermesimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...

May

09.05.2023 Salı günü gerçekleştirilen Bigep 6. Deneme Sınavına Ait Kazanım Tablolu Cevap Anahtarları ve Tüm Cevap Anahtarları

May

1 - 7 Mayıs Trafik ve İlkyardım Haftası dökümanlarımız:

Şbt

07 Şubat Salı günü Balıkesir ili genelinde eğitime 1 gün ara verildiğine dair Balıkesir Valiliği basın duyurusu yayınladı.

Şbt

06 Şubat Pazartesi günü Balıkesir ili genelinde eğitime 1 gün ara verildiğine dair Balıkesir Valiliği basın duyurusu yayınladı.

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuva Kuralları

Kas

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü konulu Afiş ve Resim çalışmalarınzı bekliyoruz. Eser son tesim tarihimiz 2 Aralık 2022 Cuma günüdür.
Tüm öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Eyl

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin  Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında Afet Bilinci temalı - Afiş - Slogan - Resim yarışmamız için eserlerinizi bekliyoruz.

Eyl

Değerli velilerimiz,11 Ekim 2022 Salı günü saat 14:00 de Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve ardından veli toplantısı yapılacaktır.

G Ü N D E M MADDELERİ  :

1-Açılış ve yoklama,

2- Saygı Duruşu,İstiklal Marşı

3- Gündem maddelerinin okunması

4- Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir katip seçilmesi,

5-Bir önceki döneme ait yönetim kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi

6-Bir önceki döneme ait denetim kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi

7-Yeni Yönetim Kurulunun seçimi ( Veliler arasından 5 asil,5 yedek üyeyi açık oylamayla ),

8-Yeni Denetim Kurulunun seçimi ( Veliler arasından 1 asil,1 yedek üyeyi açık oylamayla ),

9-Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak  yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi,

10-İhtiyaçların giderilmesine yönelik  yönetim kurulunun yetkilendirilmesi,

11-Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerde bulunulması,

12-Dilek ve temenniler,Kapanış.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA)

Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), keneler tarafından taşınan Bunyaviridae ailesine bağlı Nairovirüs grubuna ait bir virüsle oluşan ateş, halsizlik, iştahsızlık, kas ağrısı, baş ağrısı, bulantı, kusma, ishal ve ağır vakalarda kanama gibi bulgular ile seyrederek ölümlere neden olabilen zoonotik (hayvanlardan insanlara bulaşan) karakterli bir enfeksiyon hastalığıdır.

BİGEP - Değerlerimle Varım Projemiz Kapsamında Mart Ayı Temamız: Vatanseverlik

22 Aralık Çarşamba günü açılışını yapacağımız, Kadrajda Can Dostlar sene sonu fotoğraf sergimize davetlisiniz.

2021 Ekim ayından itibaren çalışmalarını yürüttüğümüz fotoğraf etkinliğinde emeği geçen; fotoğrafları ile katkı veren tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerinize teşekkür ederiz.

Sergimiz şuanki okul binamız Halitpaşa İlkokulu kütüphanesinde yarın saat 10'dan itibaren görülebilir. Pandemi tedbirleri kapsamında sergi alanında en fazla 5 öğrencimizin bulunması uygun olacaktır.

Sergimiz 31 Aralık'a kadar açık kalacak olup, sergi sonrasında tüm fotoğrafların baskıları eser sahibi öğrencilerimize hediye edilecektir. Bu süreçte kitap hediyesine hak kazanan öğrencilerimize ayrıca duyuru yapılıp, ödülleri kendilerine teslim edilecektir.

Bir sonraki fotoğraf etkinliklerimizde görüşmek üzere!