Okulumuz Rehberlik ve Psikolojki Danışma Servisimiz tarafından hazırlanan Öğrenci Serbest Zamanlarını Değerlendirme Çizelgemiz

Kas

Bigep Değerlerimle Varım projesi Aralık ayı temalarımız:

Kanaatkârlık & Yardımseverlik

Bigep - Okuma Saati Projemiz Aralık Ayı Programımız

Kas

Okulumuz Balıkesir İl MEM Erasmus + Okul Eğitimi Akreditasyon Konsorsiyomu Üyesidir.

Kas

BİGEP Değerlerimle Varım Projemiz Kapsamında Kasım Ayı Temamız olan Sevgi & Saygı konusunda siz değerli öğrencilerimizden resim, şiir, kompozisyon çalışmalarınızı bekliyouz.

Çalışmalarımızı 22 Kasım Pazartesi günü teslim edebiliriz.

Ekm

BİGEP Değerlerimle Varım Projemiz Kapsamında Ekim Ayı Temamız olan Adalet konusunda siz değerli öğrencilerimizden resim, şiir, kompozisyon çalışmalarınızı bekliyouz.

Çalışmalarımızı 01 Kasım Pazartesi günü teslim edebiliriz.

05.10.2021 tarihi itibariyle çalışmalarına başladığımız;

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı BİGEP Danışman Öğretmenlik Projemiz EK Formlarına ait Dosya Bağlantılarımız ve Afişimiz.

Haz

Bigep - Ana Sütü Türkülerimiz Projesi Áşık Veysel Şatıroğlu Radyo Tiyatrosu Zoom Etkinliğimiz

Haz

BİGEP - Ana Sütü Türkülerimiz Projemiz Kapsamında Gerçekleştirdiğimiz Etkinliklerin 3. ve Son Ayağı Olan Aşık Veysel Şatıroğlu Radyo Tiyatromuz...

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Bigep - Değerlerimi Öğreniyorum Projesi Mayıs Ayı Sabırlı Olmak Konulu Resim Şiir Yarışması Birincilerimiz

7C sınıfından Recep Eren Gülünce ve Dilan Baltacı'yı tebrik ediyoruz.

BİGEP - Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak Projesi: Atık Kumaşların Geri Dönüşümü Videomuz

Erdek ve Mevsimler: İlkbahar Yaz temalı  Fotoğraf Yarışması sonuçlarımız:

Öğrenci Kategorisi 1.     :

6-C Deniz Tuna

Veli Kategorisi 1.            :

Selda Gülünce

Öğretmen Kategorisi 1. :

Nuray Acıpayam

Birinci olan katılımcılarımızı tebrik ederken, katılım gösteren tüm fotoğraflardan oluşan bir seçki ile uzun versiyon klibimiz de hazırlanıp youtube' a yüklenecektir.

Dönem sonunda sanal sergimiz yine yayında olacaktır.

Birincilerimizi hediyelerini almak üzere okulumuza davet ediyoruz.